Behandelaars

Karima Hamoumi

GZ-Psycholoog, praktijkhouder

De hoofdbehandelaar en praktijkhouder is Drs. Karima Hamoumi. Zij is afgestudeerd aan de universiteit als psycholoog. Hierna heeft zij de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie succesvol voltooid. Hiernaast heeft zij talloze cursussen op het gebied van psychische klachten gevolgd.
Na haar studie werkte zij gedurende 3 jaar bij een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de diagnostiek en behandeling van werkgerelateerde problematiek. Hier heeft zij een ruime ervaring opgedaan met arbeidsgerelateerde problematiek. Ook heeft zij gedurende deze jaren les gegeven aan beginnende psychologen en bedrijfsartsen.
Sinds 12 jaar is zij werkzaam bij een grote GGZ instelling als GZ-psycholoog en hoofdbehandelaar. Zij heeft zeer veel ervaring met diverse vormen van behandelingen zoals cognitieve gedragstherapie, inter-persoonlijke psychotherapie en traumagerelateerde behandelingen, zowel individueel als in groepen.

Momenteel geeft Karima ook les aan bedrijfsartsen.

Registraties
• GZ-psycholoog (BIG registratie; Register van het Ministerie van Volksgezondheid)

• Psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)