Ik heb een burnout

Een burnout
Als je een burn out hebt, ben je eigenlijk al te laat geweest. Je bent jezelf voorbijgelopen. En je hebt duidelijke signalen van je lichaam genegeerd onder het mom van dat je er maar tegen moet kunnen. Het hoort ook wel een beetje bij onze cultuur van doorzetten.
De signalen waar je je aan hebt aangepast zijn er legio, maar je kunt denken aan oververmoeidheid, moeilijk dingen kunnen onthouden, slapeloosheid en vaak verdrietig zijn. Je slikte een keertje, keek jezelf eens even recht aan in de spiegel en hup, gaan maar weer. En dan ineens lijkt het wel of je lichaam de stekker er uit heeft getrokken. Je kán gewoon niet meer. De vermoeidheid neemt het helemaal over en je hebt eigenlijk geen idee meer hoe het nu allemaal zo ver heeft kunnen komen.

Burnout is goed te behandelen
Je bent niet alleen met je klachten. Velen gingen je voor en het heeft in de behandelpraktijk veel aandacht gekregen. Inmiddels kunnen we een burnout heel goed behandelen. We doorlopen in korte tijd een aantal aspecten; we herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook kunt nemen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door ons te mailen: info@psycenter.nl U kunt ook onderstaand formulier gebruiken

Naam:


Email:


Korte omschrijving van uw klacht/probleem:
Contact
PsyCenter
van Bleyswijckstraat 91
2613 RR Delft
Email: info@psycenter.nl